Broj pregledavanja: 612

PRODAJA - STANOVI U IZGRADNJI - ŠPANSKO, 1850€/M2

ID: 2918-1
Stan u zgradi , prodaja
86.950,00 € 658.322,88 kn PDV uključen u cijenu
Površina: 47,00 m²
Sobnost: 2
Grad
Zagreb
Uža lokacija
Špansko
Cijena/m²
1.850,00 €
Površina
47,00 m²
Sobnost
2
Katnost
1 /7
Stanje
U izgradnji
Grijanje
Centralno etažno plinsko

NOVOGRADNJA - ŠPANSKO

Prodajemo stanove u izgradnji! USELJENJE PROLJEĆE 2021g.

CIJENA: 1850 EUR/m2

VELIČINA STANOVA: 47 - 179m2 

Zgrada se sastoji od manjih stanova (s 1 spavaćom sobom) do šesterosobnih (5 spavaćih soba).

NEPOSREDNA BLIZINA SVIH BITNIH SADRŽAJA ZA ŽIVOT: ŠKOLA,VRTIĆ, AMBULANTA, BROJNI DUĆANI, AUTOBUSNA STANICA.....

SLOBODNI STANOVI:

2-sobni 49,41m2 - prizemlje - 91.408,50 EUR 

2-sobni 49,39m2 - prizemlje - 91.371,50 EUR 

2-sobni 49,39m2 - prizemlje - 91.371,50 EUR 

4-sobni 94,17m2 - 1.kat -  174.214,50 EUR 

 

Stambene jedinice u poslovno/stambenom kompleksu od 7 katova.

Uz kupnju stana obvezna je kupovina garažnog parkirnog mjesta (0,50 koeficijent) ili garaže (0,75 koeficijent) po izboru.
Zgrada će imati dva lifta koja će ići do -2.

TEHNIČKI OPIS

Stambeno-poslovna zgrada projektirana je kao slobodnostojeća s 2 podzemne i 8 nadzemnih etaža, katnosti 2Po+P+7.
Organizacijski se stambeno-poslovna zgrada sastoji od jedne stambene i jedne poslovne cjeline. Stambena cjelina sadrži 80 stambenih jedinica: 8 jedinica u prizemlju, 14 jedinica na 1. katu, 14 jedinica na 2. katu, 15 jedinica na 3. katu, 13 jedinica na 4. katu, 11 jedinica na 5. katu te 5 dvoetažnih jedinica na 6. i 7. katu zgrade. Poslovna cjelina se sastoji od jednog poslovnog prostora smještenog u prizemlju zgrade i ima zaseban pješački pristup s jugozapadne strane. Vertikalna komunikacija između svih etaža ostvarena je dvokrakim stubištem i putničkim električnim dizalima (2 kom).
Na jugoistočnom dijelu čestice organizirat će se promet u mirovanju – ukupno 14 parkirališnih mjesta namjenjenih poslovnom prostoru i 1 garažno mjesto. Ulaz u podzemnu etažu je s jugoistočne strane preko natkrivene rampe s kolno-pješačke površine na terenu. Podzemna garaža sastoji se od dva nivoa unutar kojih je smješteno 126 PGM (62 na etaži -1 i 64 na etaži -2). Spremišta stanara smještena su na oba podzemna nivoa kao i na 1., 2., 3. i 4. katu zgrade.
Nosiva konstrukcija zgrade je armirano-betonska, a čine ju armirano-betonski zidovi, stupovi i grede preko kojih su položene armirano-betonske ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armirano-betonski.
Konstruktivna visina stambenih etaža iznosi 3,0m (svijetla visina stanova je 2,68m). Prizemlje ima konstruktivnu visinu od 3,8m (svijetla visina poslovnog prostora je 3,36m, a prizemnih stanova 2,98m).
Pročelje građevine izvest će se od visokokvalitetnog sustava tipa Caparol ili jednakovrijednog, s kamenom vunom, a sve debljine odnosno karakteristika da se zadovolje uvjeti za A energetski razred.
Vanjska bravarija je PVC antracit boje, a ostakljenje je troslojnim izo staklom niskog koeficijenta prolaza topline.
Krov je klasični ravni, sa završnom hidroizolacijom i termoizolacijom sakriven iza krovne atike.

OBRADA STANOVA

Termofasada katova: po svim zidovima pročelja zgrade izvodi se ETICS fasadni sustav od sljedećih slojeva:
- polimercementno ljepilo – 0,2cm
- izolacijske ploče od kamene vune – 12,0cm
- polimercementni mort – 0,5cm
- završna silikatna žbuka – 0,2cm

Zidovi: Nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=20cm. Nenosivi vanjski zidovi izvodit će se od blok opeke d=20cm. Pregradni zidovi d=10-12cm će se izvoditi od gipskartonskih ploča na metalnoj podkonstrukciji. Završna obrada zidova: fino gletana i finalno bojana u bijelu boju. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.

Zvučna izolacija: Podovi se izvode kao „plivajući“, na armirano-betonsku ploču postavlja se:
- elastificirani ekspandirani polistiren u dva sloja ukupne d=2cm
- ekstrudirani polistiren d=3cm
- PE folija
- armirani cementni estrih d=5cm
- završna podna obloga (parket, keramičke pločice)

Podovi: U stanovima se postavlja gotovi troslojni parket debljine 11mm. Podovi na terasama, loggiama i balkonima izvest će se od gress keramike.

Sanitarni čvorovi: Kupaonice će biti opločene prvoklasnom keramikom po izboru investitora. Keramika će se postavljati u kupaonicama do visine vrata. Vodokotlići će biti ugradbeni kao tip „Duofix“ proizvođača „Geberit“ ili jednakovrijedno. Kupci će imati mogućnost izbora izmedu tuš kade ili klasične kade (oboje bez hidromasaže).

Fasadna stolarija: Postavit će se PVC stolarija antracit boje, ostakljena troslojnim izo staklom, sa premazom low-E. Zaštita od sunca – PVC roleta. Sve roletne kutije će biti ožičene na način da će se kupci moći, uz doplatu, odlučiti za podizne elektro-motore za rolete. Vanjske klupčice bit će izvedene od aluminijskog lima u boji stolarije. Unutarnje klupčice bit će izvedene od kamena po odabiru investitora.

Unutarnja stolarija: Unutarnja (sobna) vrata će biti bijele boje, suha ugradnja u slijepi dovratnik, građevinske visine 220cm s kvakom tipa Hoppe ili jednakovrijednom. Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna (EI230-Sm). Protuprovalna vrata će imati sigurnosne cilindre, te će ključevi biti u sistemu "jedan ključ za sve" (ključ od stana će otključavati ulazna vrata od stubišta i svih zajedničkih prostorija).

Unutrašnjost zgrade: Ograde stubišta su u crnoj bravariji - obrada uljna boja, finalno bojana u boju po odabiru investitora. Ograde terasa i loggia će se izvoditi na 3 načina ovisno poziciji stana:
a) puni parapetni zid s klupčicom od aluminijskog lima
b) staklena ograda
c) ograda u crnoj bravariji, finalno bojana u boju vanjske stolarije
Zajednička površina pred stanovima i stubišni prostor opločit će se kamenim ili keramičkim pločicama po odabiru investitora.

Električna instalacija: Izvest će se u svim stanovima “podžbukno“. U zgradi će biti montiran zajednički antenski sustav za praćenje zemaljskih programa i priprema instalacije za kabelsku televiziju te internet. Sustav portafona su video portafoni u boji s električnom bravom na ulaznim vratima u objekt povezano sa svakim stanom.

Ventilacija stanova: Ventilacija prostora stanova riješena je prirodnim putem preko prozora, sanitarni čvorovi i izbe se ventiliraju preko odsisnih ventilatora, a u kuhinjama je predviđena instalacija za nape.

Instalacija vodovoda i kanalizacije: Instalacija vodovoda izvodit će se na način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode sa dovoljnim tlakom. Priprema tople sanitarne vode vrši se preko kondenzacionih plinskih bojlera. Za svaki stan predviđen je vodomjer koji se nalazi u vodomjernim ormarićima na svakoj etaži.

Grijanje stanova: Stanovi će biti opremljeni kondezacijskim kombi bojlerima tipa Vaillant ili jednakovrijedni za grijanje pomoću radijatora, princip plinskog etažnog grijanja. U stanu su predviđeni pločasti radijatori tip kao “Vaillant Ventil” ili jednakovrijedni. Tip i jačina, te broj komada radijatora uvjetovan je strojarskim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole. Svi radijatori će biti opremljeni termostatskim ventilima za preciznu regulaciju temperature u svakoj prostoriji zasebno.

Klimatizacija stanova: Za sve dnevne sobe stanova predviđeno je hlađenje. Stanovi se hlade inverterskim slit sustavom. Pripadajuće vanjske jedinice nalaze se na loggiama stanova. Vanjske jedinice dvoetažnih stanova nalaze se na krovu zgrade. Upravljanje radom klima jedinica biti će automatsko, putem daljinskog upravljača, u funkciji željene temperature prostora.

Krovište: ravno – bit će izvedeno u sljedećim slojevima:
- armirano-betonska ploča
- betona za pad d=5-10cm
- bitumenska traka s aluminijskim uloškom
- ekstrudirani polistiren u dva sloja ukupne d=24cm
- PES filc
- traka od mekog PVC-a
- PES filc
- prefabricirane betonske ploče, reške ispunjene šljunkom 

 

KUPAC NE PLAĆA POREZ NA PROMET NEKRETNINA!!!

 

 

Ostali podaci

 • Grijanje:
  Centralno etažno plinsko
 • Stolarija:
  PVC stolarija
 • Br. spavaćih soba:
  1
 • Godina izgradnje:
  2020

  Dozvole

 • Građevinska dozvola
 • Lokacijska dozvola
 • Etažirano

Opis nekretnine

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Slične nekretnine

Prodaja - Dvosobni stan 70 m2 + vrt 200 m2 - Maksimir, Požarinje

Površina: 70,00 m²

Sobnost: 2

95.000,00 €

Prodaja - Stan 39,65 m2 - Dankovečka, Dubrava

Površina: 39,65 m²

Sobnost: 2

93.000,00 €

PRODAJA - STAN MAKSIMIR - 50M2 UREĐEN I NAMJEŠTEN

Površina: 50,54 m²

Sobnost: 2

125.000,00 €

Prodaja - Stan 51,19 m2 - Vrapče, Bolnička

Površina: 51,19 m²

Sobnost: 3

85.000,00 €

Prodaja - Stan 43 m2 - Donji grad, Preradovićeva

Površina: 43,43 m²

Sobnost: 2

130.000,00 €