Bonus nekretnine d.o.o., Zagreb
T: + 385 1 555 4010, M: + 385 91 255 4010
info@bonusnekretnine.hr, www.bonusnekretnine.hr

PRODAJA - ZGRADA NA ŠIBENSKOJ RIVI - GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA HOTEL

ID: 2971-1

Poslovna zgrada, prodaja

Županija: Šibensko-kninska

Grad: Šibenik

Šira lokacija: Šibenik

Uža lokacija: Grad

Cijena: 1.500.000,00 € (11.267.932,50 kn)

Cijena/m²: 922,88 €

Površina: 1.625,34 m²

Površina parcele: 440 m²

Stanje: Za adaptaciju

Katnost: prizemlje, prvi, drugi, treći, četvrti

1
Bonus nekretnine d.o.o., Zagreb
T: + 385 1 555 4010, M: + 385 91 255 4010
info@bonusnekretnine.hr, www.bonusnekretnine.hr

Opis

EKSKLUZIVNA PRODAJA - ZGRADA NA ŠIBENSKOJ RIVI - GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA HOTEL

 

 

Prodaje se ZGRADA u centru Šibenika (pogled na more) s gotovim projektom i PRAVOMOĆNOM GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM za HOTEL.

 

ZGRADA se se nalazi u povijesnom dijelu grada Šibenika koji je zaštićen kao kulturno povijesna cjelina grada Šibenika.

U zoni mješovite namjene projektom je predviđena građevina dijelom poslovna, dijelom hotel na parceli veličine 440,00 m2.

 

Sveukupna kvadratura hotela po projektu iznosila bi 1625,34 m2.

 

Objekt će se graditi da ne opterećuje okoliš u smislu zagađenja zraka, tla i voda, prekomjerne buke te povećanog prometnog opterećenja. Površina parcele nema hortikulturno obrađeno tlo po postojećem stanju. Izgrađenost parcele po postojećem stanju je 100%, kig = 1. Najveća visina građevine do vijenca je 15,26 m od konačno zaravnatog i uređenog terena uz pročelje građevine na njenom najnižem dijelu. Objekt ima ravnu krovnu terasu. Broj etaža je P+ 4. Najviša kota prizemlja je 1,48 m iznad kote uređenog terena.

Projektom je predviđena rekonstrukcija i nadogradnja postojećeg objekta u izgrađenom dijelu zone mješovite namjene i zadržavaju se postojeći uvjeti gradnje na parceli u pogledu udaljenosti od granica parcele i postotka izgrađenosti.

 

DETALJAN OPIS NAMJENE GRAĐEVINE:

Namjena građevine je poslovni prostor i hotel sa 4 zvjezdice.

U prizemlju se nalazi poslovni prostor sa ulazom na sjeverozapadnom pročelju koji vodi u prostor za prodaju (275 m2). Na bočnom pročelju - jugozapadnom, je dodatni pomoćni ulaz za zaposlenike i skladište. Ulaz vodi prema garderobi i sanitarijama za zaposlenike, uredu i skladištu. Hotelske funkcije određene su u skladu s pravilnikom o kategorizaciji hotela s četiri zvjezdice i mogućnostima adaptacije postojeće zgrade.

Glavni ulaz u hotel je na prvom katu zgrade sa jugoistočne strane iz zajedničkog dvorišta sa glazbenom školom. Ulazi se u recepcijski hol koji sadrži recepcijski pult sa prodajom tiska i grupu za slobodno sjedenje, te iza pulta se pristupa glavnim vertikalnim komunikacijama (stubište i lift) i sobama. Iz ovog se prostora još pristupa sa lijeve strane blagovaonici iza koje se nalazi kuhinjski sklop, garderoba i sanitarije tzv. „bijelog“ osoblja (osoblje koje podliježe sanitarnom nadzoru), a sa desne strane sanitarijama posjetitelja, garderobi i sanitarijama osoblja. Iz prizemlja zgrade se pristupa liftom u hotel, a ulaz je smješten na sjeveroistočnoj strani.

U prizemlju se nalazi i tehnički prostor hotela na jugozapadnoj strani. Drugi i treći kat funkcionalno su isti, na svakom katu po deset smještajnih jedinica, dva spremišta i pomoćni prostori, te vertikalne komunikacije lift i stubište.

Pomoćni prostori su: na prvom katu ured, a na drugom sanitarije i garderoba sobarica. Smještajne jedinice: 24 dvokrevetnih soba, 2 jednokrevetne sobe i 3 apartmana.

Krov hotela ima prohodnu i neprohodnu terasu. Prohodna terasa ima nadgrađeni prostor za stubište i lift, otvoreni bar sa dva spremišta i sanitarijama posjetitelja. U jugoistočnom dijelu krova je neprohodna terasa sa prostorom za vanjske klimatizacijske jedinice (VRV) koji ima zaštitne barijere za buku.

DETALJAN PROJEKT i UVID U KOMPLETNU DOKUMENTACIJU DOSTUPAN OZBILJNIM KUPCIMA! 

KONTAKT: 091 411 2011

 

EXCLUSIVE SALE - BUILDING LOCATED AT ŠIBENIK - BUILDING PERMIT FOR HOTEL

THE BUILDING is located in the historical part of the city of Šibenik which is protected as a cultural and historical ensemble of the city of Šibenik

The total area of ​​the hotel according to the project would be 1625.34 m2.
The building has a flat roof terrace.

The project has the reconstruction and upgrade of the existing facility in the constructed part of the mixed-use zone and maintains the existing construction conditions on the plot in terms of distance from the plot boundaries and the percentage of construction.

The purpose of the building is office space and a 4-star hotel.

DETAILED PROJECT and COMPLETE DOCUMENTATION AVAILABLE TO SERIOUS BUYERS! 

 

BONUS NEKRETNINE D.O.O.

PETRINJSKA 22, ZAGREB

MAKSIMIRSKA 36, ZAGREB

FEDERICA GRISIGONA 8, ZADAR

 

 

 

Karakteristike

Dozvole

Opis nekretnine